ERBJUDANDE!

Vår bästa tid är nu

 

Anordna en prisvärd vinterkonferens i härlig skärgårdsmiljö!

 

Nu erbjuder vi kanonpris på konferens under perioden november-mars. För 995 kr per person får ni ett komplett konferenspaket mitt i den Bohuslänska skärgården.

 

Konferensen innefattar:

 

- Konferenssal med plats för 60 personer, datakanon/WIFI

- Del i dubbelrum med delad dusch/WC och bäddad säng

- Lunch med kaka och kaffe

- Eftermiddagsfika på klipporna med tipspromenad

- Bastu med fördrink

- Räkfrossa med tillbehör (egen valfri dryck medtages dock)

- Frukostbuffé

 

Till grundpaketet kan ni boka till:

 

- Ostronplockning med skola och smakprovning i sjöbod på Kalvö

- Hummersafari med yrkesfiskare

- Skärgårdstur med guidning

- Vinterpaddling

- Besök med guidning vid Torsbo hällristningar

 

Boka idag på +46(0)523-536 36 alt info@kustnara.com

 

Boende för dina anställda i Heestrand?

 

Vi erbjuder nu specialpris för er som behöver ha personal, anställda, eller arbetare på plats i vårt område.

 

Enkelrum fr. 425kr/natt.

Dubbelrum fr. 250kr/natt o person.

Vid längre vistelse kan vi ge ytterligare rabatt.

 

Hummerfiskepaket hösten 2017

 

Upplev skärgården under hela året. Hos oss på Kustnära B&B och Konferens erbjuder vi härliga upplevelser till rätt pris. Från hummerpremiären och under hela oktober kan du boka hummerpaket hos oss på Kustnära! Ankom till oss på en lördag där ni får med en välfylld kaffekorg före avfärd med en lokal fiskare. Ombord blir du guidad genom hummerfisket och får reda på massor av spännande saker. Tillbaka hos oss kan ni välja att ta en skön bastu och kanske något att dricka? På kvällen dukar vi upp skaldjursbuffé med del utav dagens fångst. För mindre och medelstora sällskap kan vi dessutom erbjuda middagen i en sjöbod precis vid havet! Morgonen efter väntar en fräsch frukostbuffé före avresa.

 

Del i vandrarhemsrum med delad dusch och WC, bäddad säng, välfylld kaffekorg på båtturen, hummersafari och skaldjursbuffé på kvällen och frukost före avresa för endast 1995kr per person. Paketet gäller lördagar från 1 oktober till och med första helgen i november. För sällskap kan vi givetvis ordna liknande upplägg under veckans övriga dagar. Hummermiddag kan väljas till tillägg.

 

Kontakta oss för bokning före hummerfiskepremiären (25/9) så bjuder vi hela sällskapet på fördrink innan skaldjursbuffén!

Bokar gör ni på info@kustnara.com eller kontaktar oss på +46(0)523-536 36

 

 

Konferens till rätt pris i Skärgården,

Norra Bohuslän

 

Ett stenkast från havet i mysiga Heestrand, endast 5 km söder om Hamburgsund mellan Smögen och Grebbestad ligger Kustnära Vandrarhem som lämpar sig utmärkt för konferens, kick-off eller möte och dessutom till ett mycket bra pris. Vi syr samman ett paket som passar just er. Stanna bara över dagen, över natten eller hela veckan. Vi ordnar det ni vill ha. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda frukost, lunch och middag. Givetvis samarbetar vi med lokala fiskare och vår egen fiskaffär Hamburgsund Fisk och Skaldjur och kan erbjuda sprallfärska härligheter från havet, om så önskas.

 

Vi har öppet under hela året. Våra lokaler kan ta emot den lilla gruppen och det stora sällskapet upp till ca 55 personer. Vi har projektor, filmduk och stor platt-tv samt är hela lokalen utrustad med WIFI. I källaren finns även bastu för att koppla av efter en lång dags möte.

 

Med hjälp av lokala samarbetspartners kan vi erbjuda havskräftsfiske, hummersafarie och skärgårdstur med bastu och badtunna vid havet i Fjällbacka. Varför inte koka kräftorna vid vår fiskare Ingemars sjöbod och avnjuta dem med ett glas vitt vin eller en kall Grebbestads lager?

 

Vi erbjuder konkurannskraftigt pris på en riktigt fin skärgårdskonferens där ni själva plockar ert innehåll av boende, mat och upplevelser!

 

Varmt välkomna!

Önskar Ylva, Daniel, Mia & Stefan

PRISEXEMPEL

Del i vandrarhemsrum med bäddad säng, frukost och lunch.

Sprallfärska skaldjur på kvällen.

 

Skärgårdstur med bastu och badtunna

på Badholmen i Fjällbacka. Från 1350 kr/person

 

KONTAKTA OSS

Telefon: +46 (0)523-536 36

E-post: info@kustnara.com

 

Heestrand, Rådalen 10

SE-457 47 Hamburgsund

 

Hemsidan är skapad av JBA Media

 

ÖPPET ÅRET RUNT

Öppetider för Receptionen : 08.00-11.00 samt mellan 17.00 - 19.00 i juni, juli och augusti.

 

Telefonbokningen öppen mellan 08.00-20.00.