Konferensen innefattar:

 

- Konferenssal med plats för 60 personer, datakanon

  WIFI

- Del i dubbelrum med delad dusch/WC och bäddad

  säng

- Lunch med kaka och kaffe

- Eftermiddagsfika på klipporna med tipspromenad

- Bastu med fördrink

- Räkfrossa med tillbehör (egen valfri dryck

   medtages dock)

- Frukostbuffé

Till grundpaketet kan ni boka till:

 

- Ostronplockning med skola och smakprovning i

   sjöbod på Kalvö

- Hummersafari med yrkesfiskare

- Skärgårdstur med guidning

- Vinterpaddling

- Besök med guidning vid Torsbo hällristningar

Anordna en prisvärd vinterkonferens i härlig skärgårdsmiljö!

 

Nu erbjuder vi kanonpris på konferens under perioden november-mars. För 995 kr per person får ni ett komplett konferenspaket mitt i den Bohuslänska skärgården.

Boka idag på +46(0)523-536 36 alt info@kustnara.com

Vår bästa tid är nu

KONFERENS

Ett stenkast från havet i mysiga Heestrand, endast 5 km söder om Hamburgsund mellan Smögen och Grebbestad ligger Kustnära B & B och Konferens som lämpar sig utmärkt för möte, kick-off, lägerskolor, konfirmandläger eller kurser av olika slag och dessutom till ett mycket bra pris.

Vi syr samman ett paket som passar just er. Stanna bara över dagen, över natten eller hela veckan. Vi ordnar det ni vill ha. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda frukost, lunch och middag. Givetvis samarbetar vi med lokala fiskare och vår egen fiskaffär Hamburgsund Fisk och Skaldjur och kan erbjuda sprallfärska härligheter från havet, om så önskas. Men givetvis kan vi ordna med härliga bufféer med olika godsaker från både hav och land beroende på vad ni önskar.

 

Vi har öppet under hela året. Våra lokaler kan ta emot den lilla gruppen och det stora sällskapet upp till ca 55 personer. Vi har projektor, filmduk och stor platt-tv samt är hela lokalen utrustad med WIFI. I källaren finns även bastu för att koppla av efter en lång dags möte. Vi kan erbjuda både mindre mötesrum för det lilla sällskapet eller vår stora lokal där grupper på drygt 50 personer kan inrymmas.

 

Med hjälp av lokala samarbetspartners kan vi erbjuda havskräftsfiske, hummersafari, makrillfiske, ostronprovning och skärgårdstur med bastu och badtunna vid havet i Fjällbacka. Varför inte koka kräftorna i vår fiskare Ingemars båt för att sedan avnjuta dem med ett glas vitt vin eller en kall Grebbestads lager hos oss? Och för det mindre sällskapet kan vi erbjuda exempelvis en skärgårdstur med Heestrand Båtcharter eller Båtturer Väst i Hamburgsund.

 

Vi erbjuder konkurrenskraftigt pris på en riktigt fin skärgårdskonferens där ni själva plockar ert innehåll av boende, mat och upplevelser! Ni väljer således vilken servicenivå ni vill ha på er konferens och därför styra prisbilden så det passar er.

 

Kontakta oss för offert eller personligt möte för att lägga upp just era önskemål. Ni når oss via telefon

+46 (0)523-536 36 eller på e-post info@kustnara.com

 

Hjärtligt varmt välkomna med er förfrågan.

 

HEM

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

Telefon: +46 (0)523-536 36

E-post: info@kustnara.com

 

Heestrand, Rådalen 10

SE-457 47 Hamburgsund

 

Hemsidan är skapad av JBA Media

 

ÖPPET ÅRET RUNT

Öppetider för Receptionen : 08.00-11.00 samt mellan 17.00 - 19.00 i juni, juli och augusti.

 

Telefonbokningen öppen mellan 08.00-20.00.