TILL HAVS

Är man i Bohuslän vill man givetvis uppleva havet och skärgården. I alla fall är det en majestätisk upplevelse om ger upphov till mersmak.

I Heestrand kan du uppleva skärgården genom att promenera de mysiga stigar och vandringsstråk som sträcker sig längs kusten i vår närhet och besöka de mysiga vikarna och badplatserna. Är det sommar kan man skölja av sig i det ljumma havet och på vintern värma sig i vandrarhemmets bastu efteråt.

Vill man ut på havet kan man dock boka lite olika typer av upplevelser under hela året.

Kanske vill man ge sig ut på egen hand? Boka då en kajak på vår lokala turistinformation Hamburgsund Infocenter. De erbjuder kajaker till rimligt pris om vårt område inbjuder till fantastiska kajakupplevelser. Vill man ha en mer landfast upplevelse har de även cyklar!

 

Båtturer Väst har hemmahamn i Hamburgsund och är vandrarhemmets egen båt. Vi erbjuder båttaxi, bröllopssmyckning och turer till exempelvis Väderöarna. Varför inte ett paketerbjudande med bastu och badtunna på Badholmen i Fjällbacka! Eller boka oss till afterbeachen på Tanum Strand, vi tar er tryggt tillbaka till vandrarhemmet efteråt!

 

Genom våra samarbetspartners kan vi emellertid erbjuda er grupper ett speciellt utbud under hela året. Exempelvis kan ni som är lite mindre grupp provsmaka ostron och åka på skärgårdstur med Mats på Heestrand Båtcharter.

 

 

För både små och stora sällskap kan vi tillsammans med yrkesfiskaren Ingemar Granqvist på M/S Mira erbjuda havskräftefiske, hummersafaris eller makrillfiske samt guidad tur i skärgården. Ingemar berättar om fiskarens vardag samtidigt som ni får vara med om spänningen när burarna dras och hur det går till när man kokar kräftorna ombord. Den färdigkokta fångsten tar ni med till vandrarhemmet där vi dukar upp en festmåltid. Vi kan också anpassa oss efter era önskemål. Kontakta oss för offert och information.

 

Heestrand Båtcharter kan ni också boka för båttaxi, bröllop eller fest. Mats syr samman det mesta som ni önskar och har dessutom paketerbjudande med Kalvö Ostron och Hamburgsunds Fisk och Skaldjur.

 

Nolhôtten Marin är en institution i Hamburgsund. Stellan Johansson berättar ruskiga historier och historiska ruskigheter för besökaren som han sent kommer att glömma. Båten Nolhotten har erbjudit skärgårdsturer i över två decennier och är fortfarande omåttligt populär. De reguljära turerna bokas via Hamburgsund Infocenter. Vill man boka hela båten för fest eller bröllop kontaktar man Stellan direkt via informationen på hemsidan.

 

HEM

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

Telefon: +46 (0)523-536 36

E-post: info@kustnara.com

 

Heestrand, Rådalen 10

SE-457 47 Hamburgsund

 

Hemsidan är skapad av JBA Media

 

ÖPPET ÅRET RUNT

Öppetider för Receptionen : 08.00-11.00 samt mellan 17.00 - 19.00 i juni, juli och augusti.

 

Telefonbokningen öppen mellan 08.00-20.00.