BRÖLLOP & FEST Vill du ha din bröllopsfest eller ditt födelsedagsfirande nära havet men till ett rimligt pris? Vi på Kustnära B & B och Konferens har allt som behövs för en lyckad dopfest, konfirmation eller bröllop från 15 augusti till 15 juni. Med en stor lokal för sällskap och ett väl tilltaget kök samt goda övernattningsmöjligheter så kan vi ta emot övernattande sällskap på upp till femtio personer.

Du kan välja vilken nivå av service du vill ha hjälp med. Vi kan anordna allt ifrån en helhetslösning med boende, mat och smyckad festlokal till att ni hyr hela anläggningen och arrangerar er fest eller bröllop på helt egen hand. Anläggningen med gångavstånd från tilläggningsplats om brudpar eller festdeltagare vill komma från havet. Vi har genom våra samarbetspartners möjlighet att erbjuda alltifrån båtar som tar hela sällskapet till mera exklusiva varianter där vi smyckar vår egen båt Blå-Karin för bröllopsparet enbart. Dessutom har vi ett par exklusivare rum som brukar vara populära som ”bröllopssvit”.

 

Om man bokar hela fastigheten kostar detta med samtliga rum 18000 kr per dygn. Man kan även hyra enbart vår festlokal och låta gästerna betala för sin egen övernattning. Då kan också alla välja om de vill ha sänglinnén eller obäddad säng vid ankomst samt avgöra om man vill ha frukost eller inte. Det finns flera varianter och vi är flexibla för att hitta en lösning för just din fest, kurs eller bröllop. Kontakta oss vidare för prisinformation.

Om ni önskar sätta samman er fest, konferens eller bröllop på egen hand så kan vi tillhandahålla tips och rekommendationer vart ni kan vända er vad gäller frisör, bröllopsfotograf, möblemang etc. Efter att ansvarat för Hamburgsund Infocenter under många år så har vi mycket god lokalkännedom.

 

För catering kan vi tipsa om:

Hamburgsund Fisk & Skaldjur

ICA Skutan Hamburgsund, plankor med kallskuret mm

Restaurang Källaren, Tanumshede

Håby Rasta, Munkedal

 

Vill ni att vi hjälper er med en paketlösning eller utvalda delar samt om ni har andra frågor så ber vi er att kontakta oss via mail på info@kustnara.com alternativt +46(0)523-536 36 för offert, information eller personligt möte om ni önskar.

 

Kustnära Vandrarhem har under lång tid varit populärt för såväl bröllop och fest som konferens och kurser. Varför inte pröva ett prisvärt, fräscht och flexibelt alternativ vid havet ni också! Varmt välkomna till oss. Året runt.

HEM

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

Telefon: +46 (0)523-536 36

E-post: info@kustnara.com

 

Heestrand, Rådalen 10

SE-457 47 Hamburgsund

 

Hemsidan är skapad av JBA Media

 

ÖPPET ÅRET RUNT

Öppetider för Receptionen : 08.00-11.00 samt mellan 17.00 - 19.00 i juni, juli och augusti.

 

Telefonbokningen är öppen vardagar kl 10-15 året om