Anordna en prisvärd vinterkonferens i härlig skärgårdsmiljö

 

Vår bästa tid är nu!

 

Det är något speciellt med Bohuslän på hösten och vintern. Storslagna vyer, salta vindar och det otämjda havet inbjuder till både nytänkande och inspiration.

På Kustnära B&B och Konferens finns klipporna och havet endast ett stenkast från konferenslokalerna. Varva mötesstunder i våra konferenslokaler med promenader över ”Utsikten” och längs med havet. Efter en uppfriskande promenad kan ni värma er i vårt mini-spa. Här finns aktiviteter som passar bäst, oavsett om du ska ha en större kick-off, ett seminarium, en workshop eller om ni är en mindre grupp som behöver komma bort och ladda batterierna.

Vi erbjuder kanonpris på konferens under perioden okotober-mars. För 995 kr per person får ni ett komplett konferenspaket mitt i den Bohuslänska skärgården.

 

 

Konferenspaketet innefattar:

• Konferenslokaler för upp till ca 60 personer

• Del i dubbelrum med delad dusch/WC och bäddad    säng

• Lunch med kaka och kaffe

• Eftermiddagsfika på klipporna med tipspromenad

• Mini-spa

• Räkfrossa med tillbehör (egen valfri dryck medtages dock)

• Frukostbuffé

 

Till grundpaketet kan ni dessutom boka till:

• Ostronplockning med skola och smakprovning på Kalvö

• Hummersafari med yrkesfiskare

• Skärgårdstur med guidning

• Vinterpaddling

 

För mer information eller bokning: info@kustnara.com alt ring +46(0)523-536 36

 

Läs mer om Vinterkonferens i Bohuslän

KONFERENS

Ett stenkast från havet i mysiga Heestrand, endast 5 km söder om Hamburgsund mellan Smögen och Grebbestad ligger Kustnära B & B och Konferens som lämpar sig utmärkt för möte, kick-off, lägerskolor, konfirmandläger eller kurser av olika slag och dessutom till ett mycket bra pris.

Vi syr samman ett paket som passar just er. Stanna bara över dagen, över natten eller hela veckan. Vi ordnar det ni vill ha. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda frukost, lunch och middag. Givetvis samarbetar vi med lokala fiskare och vår egen fiskaffär Hamburgsund Fisk och Skaldjur och kan erbjuda sprallfärska härligheter från havet, om så önskas. Men givetvis kan vi ordna med härliga bufféer med olika godsaker från både hav och land beroende på vad ni önskar.

 

Vi har öppet under hela året. Våra lokaler kan ta emot den lilla gruppen och det stora sällskapet upp till ca 55 personer. Vi har projektor, filmduk och stor platt-tv samt är hela lokalen utrustad med WIFI. I källaren finns även bastu för att koppla av efter en lång dags möte. Vi kan erbjuda både mindre mötesrum för det lilla sällskapet eller vår stora lokal där grupper på drygt 50 personer kan inrymmas.

 

Med hjälp av lokala samarbetspartners kan vi erbjuda havskräftsfiske, hummersafari, makrillfiske, ostronprovning och skärgårdstur med bastu och badtunna vid havet i Fjällbacka. Varför inte koka kräftorna i vår fiskare Ingemars båt för att sedan avnjuta dem med ett glas vitt vin eller en kall Grebbestads lager hos oss? Och för det mindre sällskapet kan vi erbjuda exempelvis en skärgårdstur med Heestrand Båtcharter eller Båtturer Väst i Hamburgsund.

 

Vi erbjuder konkurrenskraftigt pris på en riktigt fin skärgårdskonferens där ni själva plockar ert innehåll av boende, mat och upplevelser! Ni väljer således vilken servicenivå ni vill ha på er konferens och därför styra prisbilden så det passar er.

 

Kontakta oss för offert eller personligt möte för att lägga upp just era önskemål. Ni når oss via telefon

+46 (0)523-536 36 eller på e-post info@kustnara.com

 

Hjärtligt varmt välkomna med er förfrågan.

 

Konferenspaket med Ostronsafari

 

Ostronpaket på Kalvö

 

• Konferenslokal inkl. datakanon och WIFI

• Båttur ToR Heestrand - Kalvö

• Ostronplockning och ostronskola

• Provsmakning av ostron i genuin sjöbodsmiljö inkl.

  Kalvö Stout - bryggd i Hamburgsund.

• Relaxavdelning med bastu

• Räkfrossa på kvällen

• Del i dubbelrum med bäddad säng och frukost.

 

ENDAST 1995 kr/person

 

Paketet kan bokas hela året utom i juli när ostronen fortplantar sig.

 

Boka er vistelse hos oss på:

info@kustnara.com +46(0)523-536 36

www.kustnara.com

 

 

Byt ut båtturen mot en paddeltur!

Vi erbjuder även havskajaker.

Konferens till rätt pris i Skärgården,

Norra Bohuslän

 

Ett stenkast från havet i mysiga Heestrand, endast 5 km söder om Hamburgsund mellan Smögen och Grebbestad ligger Kustnära Vandrarhem som lämpar sig utmärkt för konferens, kick-off eller möte och dessutom till ett mycket bra pris. Vi syr samman ett paket som passar just er. Stanna bara över dagen, över natten eller hela veckan. Vi ordnar det ni vill ha. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda frukost, lunch och middag. Givetvis samarbetar vi med lokala fiskare och vår egen fiskaffär Hamburgsund Fisk och Skaldjur och kan erbjuda sprallfärska härligheter från havet, om så önskas.

 

Vi har öppet under hela året. Våra lokaler kan ta emot den lilla gruppen och det stora sällskapet upp till ca 55 personer. Vi har projektor, filmduk och stor platt-tv samt är hela lokalen utrustad med WIFI. I källaren finns även bastu för att koppla av efter en lång dags möte.

 

Med hjälp av lokala samarbetspartners kan vi erbjuda havskräftsfiske, hummersafarie och skärgårdstur med bastu och badtunna vid havet i Fjällbacka. Varför inte koka kräftorna vid vår fiskare Ingemars sjöbod och avnjuta dem med ett glas vitt vin eller en kall Grebbestads lager?

 

Vi erbjuder konkurannskraftigt pris på en riktigt fin skärgårdskonferens där ni själva plockar ert innehåll av boende, mat och upplevelser!

 

Varmt välkomna!

Önskar Ylva, Daniel, Mia & Stefan

PRISEXEMPEL

Del i vandrarhemsrum med bäddad säng, frukost och lunch.

Sprallfärska skaldjur på kvällen.

 

Skärgårdstur med bastu och badtunna

på Badholmen i Fjällbacka. Från 1350 kr/person

 

HEM

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

Telefon: +46 (0)523-536 36

E-post: info@kustnara.com

 

Heestrand, Rådalen 10

SE-457 47 Hamburgsund

 

Hemsidan är skapad av JBA Media

 

ÖPPET ÅRET RUNT

Öppetider för Receptionen : 08.00-11.00 samt mellan 17.00 - 19.00 i juni, juli och augusti.

 

Telefonbokningen är öppen vardagar kl 10-15 året om