TILL HAVS

Är man i Bohuslän vill man givetvis uppleva havet och skärgården. I alla fall är det en majestätisk upplevelse om ger upphov till mersmak.

I Heestrand kan du uppleva skärgården genom att promenera de mysiga stigar och vandringsstråk som sträcker sig längs kusten i vår närhet och besöka de mysiga vikarna och badplatserna. Är det sommar kan man skölja av sig i det ljumma havet och på vintern värma sig i vandrarhemmets bastu efteråt.

Vill man ut på havet kan man dock boka lite olika typer av upplevelser under hela året.

Kanske vill man ge sig ut på egen hand? Boka då en kajak på vår lokala turistinformation Hamburgsund Infocenter. De erbjuder kajaker till rimligt pris om vårt område inbjuder till fantastiska kajakupplevelser. Vill man ha en mer landfast upplevelse har de även cyklar!

 

Blå Karin har hemmahamn i Hamburgsund och är vandrarhemmets egen båt. Vi erbjuder båttaxi, bröllopssmyckning och turer till exempelvis Väderöarna. Varför inte ett paketerbjudande med bastu och badtunna på Badholmen i Fjällbacka! Eller boka oss till afterbeachen på Tanum Strand, vi tar er tryggt tillbaka till vandrarhemmet efteråt!

 

Genom våra samarbetspartners kan vi emellertid erbjuda er grupper ett speciellt utbud under hela året.

 

 

För både små och stora sällskap kan vi tillsammans med yrkesfiskaren Ingemar Granqvist på M/S Mira erbjuda havskräftefiske, hummersafaris eller makrillfiske samt guidad tur i skärgården. Ingemar berättar om fiskarens vardag samtidigt som ni får vara med om spänningen när burarna dras och hur det går till när man kokar kräftorna ombord. Den färdigkokta fångsten tar ni med till vandrarhemmet där vi dukar upp en festmåltid. Vi kan också anpassa oss efter era önskemål. Kontakta oss för offert och information.

 

Tillsammans med Kalvö Ostron erbjuder vi sällskap ostronskola och ostronprovning i genuin sjöbodsmiljö på Kalvö. Vi har fina paketerbjudande för såväl stora som små sällskap och ni blir antingen upplockade av Åsa för transport ut till ön eller så kommer någon av de andra båtarna i området.

 

Vill ni ha en båttur eller båttaxi så kan vi även rekommendera Hans Holmström (hemsida kommer) som är en underbar berättare som, även om han inte tar lika många personer på sin båt, kan sägas vara Stellan och Nolhôttens efterträdare i vårt område.  Utöver det är ju en tur till Väderöarna nästan ett måste. Båtarna utgår från Hamburgsund.

HEM

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

Telefon: +46 (0)523-536 36

E-post: info@kustnara.com

 

Heestrand, Rådalen 10

SE-457 47 Hamburgsund

 

Hemsidan är skapad av JBA Media

 

ÖPPET ÅRET RUNT

Öppetider för Receptionen : 08.00-11.00 samt mellan 17.00 - 19.00 i juni, juli och augusti.

 

Telefonbokningen är öppen vardagar kl 10-15 året om