UPPLEVA

Varför inte möte sommaren med lite bastu och badtunna precis vid havet på Badholmen i Fjällbacka. Fungerar dessutom lika fint i höstrusket eller vinterkylan. Upplev en skön skärgårdsupplevelse. Vi kan transportera er både med buss eller båt till platsen om ni inte tar er dit för egen maskin.  Boka via receptionen.

 

Besök Nordens Ark. En lagom dagstur är att ta sig till Nordens Ark och promenera genom den fantastiska djurparken av utrotningshotade djur med alltifrån tigrar till snöleoparder. Anläggningen har öppet året runt och dessutom julmarknad i vintertider. Ta med egen matsäck eller ät på plats. En härlig utflykt för hela familjen. Det är 20 km till Nordens Ark.

 

Scen på Bônn är en härlig amfiteater placerad som ett majestät i stenbrottet precis i utkanten av Hamburgsund. Under året erbjuds en stor rad med aktiviteter och under sommaren duggar evenemangen tätt. Musikfestivalen Favvofestivalen går av stapeln i juni och därefter följs repertoaren av såväl familjeteater, spelningar och rockkonserter. Boka biljetter online till alla evenemang på Hamburgsund Infocenter. Du kan läsa vidare på Scen på Bônns hemsida.

 

Vitlycke hällristningar. I Tanum kommun kan vi stoltsera med att vara upptagna på UNESCO:s världsarvslista. De hällristningar som ristades här för omkring 3000 år sedan berättar idag en fantastisk historia om vår plats förflutna. Besök museet, låt barnen upptäcka Bronsåldersbyn och titta på de fantastiska ristningarna. Glöm inte kaffekorgen!  Det är ca 25 km till Vitlycke museum.

 

 

Shopping. I Hamburgsund, Fjällbacka och Grebbestad erbjuds ett antal trevliga småbutiker med enormt utbud av exempelvis märkeskläder. Ett måste för besökaren är såklart Hamburgsund Skor, en åretrunt-öppen skobutik som satt Hamburgsund på kartan. Man får inte heller missa Sportshopen, nordens största sportbutik i Grebbestad eller Tanum Shoppingcenter. De erbjuder en shoppinggalleria på omkring 40 000 m2. Här finns ett brett urval av affärer och restauranger om vädret blivit väl gråmulet och det börjar krypa i kroppen när ni gjort det mesta i närområdet. Det är ca 25 km till Sportshoppen och det är ca 30 km till Tanums shoppingcenter.

 

Tanum Strand erbjuder flera aktiviteter och SPA och bad året om. På sommaren har de dagligen en välbesökt afterbeach. Bo hos oss så transporterar vi er till festen om ni så önskar

 

Havets Hus ligger i Lysekil och ger er möjlighet att upptäcka havet från torr backe. I detta enorma inomhusakvarium finns berättelsen om vad som finns på havets djup. Omkring 40 akvarier alla fyllda med spännande varelser. Havets Hus har öppet helger under vinterhalvåret och dagligen under övriga året. En riktigt spännande och lärorik upplevelse, för alla!

HEM

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

Telefon: +46 (0)523-536 36

E-post: info@kustnara.com

 

Heestrand, Rådalen 10

SE-457 47 Hamburgsund

 

Hemsidan är skapad av JBA Media

 

ÖPPET ÅRET RUNT

Öppetider för Receptionen : 08.00-11.00 samt mellan 17.00 - 19.00 i juni, juli och augusti.

 

Telefonbokningen är öppen vardagar kl 10-15 året om