VANDRARHEM och B&B

Vi på Kustnära B & B och Konferens kan erbjuda dig ett stort urval av övernattningsmöjligheter. Alltifrån en bädd för natten samt förbokning med tillval som frukost, bäddad säng och städ. Vi finns tillgängliga för dig året runt. Oavsett om du är ensam eller om ni är ett stort eller litet sällskap kan vi hjälpa er att hitta en lösning som passar er.

 

Vi har en rik variation av rum beroende på vad du önskar. Vi har alltifrån dubbelrum med enkelsängar till sexbäddsrum med våningssängar. Välj det som passar dig bäst i vår bokning. Vi har ett rymligt kök för våra gäster och ett stort grupprum med TV. I alla våra rum och allmänna utrymmen finns tillgång till trådlöst internet. Sedan några år har vi byggt nya rymliga dusch- och tvättrum för att göra ditt besök hos oss trivsammare. I sin helhet så har vi fem toaletter, fördelat på tre våningar, samt tre nya duschar, av totalt sex stycken, i duschrummet på bottenvåningen.

 

Vi erbjuder dig olika nivåer av service och väljer vad som passar dig, din familj eller sällskap bäst. I vår onlinebokning kan du exempelvis göra följande val och tillval när du bokar:

 

  • Övernattning i enskilt rum utan sänglinnen. Tillgång till gemensamt kök, toaletter och dusch samt grupprum med TV. WIFI ingår.

 

  • Övernattning i enskilt rum med sänglinnen. Tillgång till gemensamt kök, toaletter och dusch samt grupprum med TV. WIFI ingår.

 

  • Övernattning i enskilt rum med sänglinnen och frukost. Tillgång till gemensamt kök, toaletter och dusch samt grupprum med TV. WIFI ingår.

 

  • Övernattning i bäddat enskilt rum med serverad frukost samt tillgång till gemensamma toaletter och dusch, kök samt grupprum med TV. WIFI ingår.

 

Utöver ovanstående så finns det extratjänster såsom att få rummet städat, beställa fika till utflyktskorgen eller boka in sin hund på rummet. Vi är flexibla och försöker hjälpa alla att få just sin rätta känsla på semestern.

 

 

 

 

Vi har öppet året runt. Behöver du eller ditt företag någonstans att bo i tjänsten eller renoverar ni och behöver ett långtidsboende? Kontakta oss för offert. Är ni större sällskap och vill hyra hela byggnaden så har vi även pris på detta. Ni kan läsa mer om gruppbokningar under konferens samt fest & bröllop.

 

WIFI ingår utan kostnad när man bor hos oss.

 

Önskar ni hyra hela vandrarhemmet för t.ex. fest eller bröllop så kostar det 18000 kr. Önskar ni konferera, anordna kurs eller boka paket hos oss så kontakta oss för personligt möte eller offert.

 

Vi finns året runt på +46(0)523-536 36 alt info@kustnara.com

 

För att se våra rumspriser välj ”Boka boende nu” och välj datum för att få rätt pris för rätt datum. Priserna är per rum. För de större rummen finns även priser för upp till 2 och upp till 4 personer.

HEM

KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

Telefon: +46 (0)523-536 36

E-post: info@kustnara.com

 

Heestrand, Rådalen 10

SE-457 47 Hamburgsund

 

Hemsidan är skapad av JBA Media

 

ÖPPET ÅRET RUNT

Öppetider för Receptionen : 08.00-11.00 samt mellan 17.00 - 19.00 i juni, juli och augusti.

 

Telefonbokningen är öppen vardagar kl 10-15 året om